Încă sunt viu, vă vine să credeţi?

Mda, n-am murit, deşi, sincer, uneori până si pe mine mă enervează acest detaliu. Mda, sunt ca nevropatul din banc, ştiu că doi şi cu doi fac patru, dar mă enervează acest lucru.

Poate nu m-aş adresa nici azi lumii, după atâţia ani de tăcere, dar am aflat azi ceva ce mă cam scoate din ale mele. Că domnului Gabriel Oprea nu i se ridică imunitatea parlamentară. Nu ştiu cum interpretează alţii acest lucru, dar pentru mine această decizie este o dovadă clară a vinovăţiei domnului Oprea. Nu e nevoie nici măcar să aflu ce acuzaţii i se aduc pentru a fii convins de vinovăţia lui, asta deoarece doar un infractor are nevoie de imunitate in faţa legilor unei ţări. În alte ţări prin imunitate parlamentară se înţelege imunitate pentru declaraţiile publice ale parlamentarului, la noi se înţelege dreptul de a fura, a minţii sau chiar a ucide. În altă ţară orice demnitar îşi dă demisia din toate funcţiile pe care le deţine în momentul în care cade asupra lui chiar şi umbra unei acuzaţii, noi suntem însă în România. Noi suntem capabili să ne alegem primari aflaţi în puşcărie pentru fapte de corupţie, adică am ajuns deja la acel nivel de prostie la care nu ne simţim comfortabil dacă nu suntem furaţi si batjocoriţi. Noi avem deja un grad atât de ridicat de idioţenie încât infractorii candidează în masă pentru posturi de parlamentari pentru a se pune la adăpost în faţa justiţiei.

Îmi explică şi mie cineva de ce se mai numeşte această instituţie Parlamentul României? Înţeleg de ce politicienii o numesc aşa, dar noi, cei care le asigurăm lor traiul îmbelşugat, noi ar trebui să numim această instituţie Adăpostul Infractorilor. Motiv pentru care eu nu o să mai merg la vot cât timp nu se elimină porcăria asta din legislaţia românească, nu o să merg la vot pentru că nu vreau ca prin votul meu un infractor să-şi primească paşaportul spre raiul hoţilor. Dar îl voi vota cu ochii închişi pe acela care însoţit de un avocat îşi depune nedatat demisia din toate funcţiile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie înainte de a candida pentru o funcţie, cu menţiunea ca demisia să intre in vigoare la data la care i se poate aduce o acuzaţie de către cineva.

~ de balinferi pe septembrie 20, 2016.

Un răspuns to “Încă sunt viu, vă vine să credeţi?”

  1. Erati mai vesel cand incepeam sa scriu pe net,novice in ale scrisului,aveam blogul bogdanahelp,ce-ati mai publicat?
    Pisoiul dvs seamana cu Borris,preferatul tatălui meu.

    Daca avem motani inteligenti,învingem sistemul.

    Bogdana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: